dimarts, 6 d’agost del 2019

36ª TROBADA DE LA FIRA DE MONT-ROIG DEL CAMP 040819


Sense massa temps per pair la gran festa del dia anterior, hem tornat a agafar les gralles, els timbals i els gegants i hem fet cap a Mont-roig. La colla dels Pitots celebrava la 36a trobada de gegants en el context de la fira.





Com sempre, la plantada ha estat a tocar de l’era, al final del carrer d’Amunt. Enguany el pla ha estat diferent. Primer s’ha dinat i després hi ha hagut la trobada. Les colles participants han estat les següents: barri dels 6 carrers, Santa Bàrbara, Móra la Nova, Borges Blanques, Castellvell, Ascó, Amposta, Vinaròs, Pere Ganxet, Colldejou, Alcover, Vinyols, Vandellòs, Vilallonga, Horta, Tortuga de Marçà i Pitots.





A les 19h tocades va arrencar el cercavila, per un dels recorreguts més llargs i intensos del circuit de trobades del camp. Hi ha trams on s’hi concentra una gentada i la veritat és que ho viuen amb molta intensitat. Per a un geganter realment es viu molt vivament. Va bé cremar una mica d’adrenalina i si tens la sort de fer ballar l’Oriola o l’Espantall de Colldejou encara més.





Baixada doncs fins a tocar de la fira, amb una calorada important en el crepuscle. Espera llarga per entrar a la plaça firal, amenitzada amb ‘flashos’ sense suc i aigües. Lentament, les colles van ser anunciades per fer la ballada. Entrega de records i en comunió ballada final. Tomet per la fira, per acabar de rematar el cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs