dimecres, 28 d’agost del 2019

26ª TIRADA DE BITLLES DE COLLDEJOU 250819



25 d’agost, matinal esplèndida… acabant l’estiu! I vint-i-sisena trobada de bitlles al poble de Colldejou; 26 anys acollint la trobada local.


Amb el sol a l’horitzó hem acabat d’arranjar la sala del casal per rebre els aproximadament 160 participants en la tirada. Calia tenir l’esmorzar a punt. Puntualment, les llançadores i els llançadors han anat arribant al frontó, han pagat el tiquet de l’esmorzar i a la feina; a menjar. Una mica de cua, entrega de got i plat amb el pa amb tomàquet i cap a la taula. Pa amb tomàquet amb embotit i cafès i coca per rematar-ho. I cap a l’àrea de lleure.





A quarts de 10 tocats s’ha donat per començada la tirada. Les vint colles i les tirades individuals s’han anat succeint amb èxit repartit. Tres rondes per persona per anar superant-se que s’han allargat fins a l’hora de dinar. Entremig la tensió habitual de la competició, estones per parlar, tombar per la zona o refrescar-se amb una bona i fresca cerveseta -o refresc- a la barra especialment habilitada per a l’ocasió. Les figues de les figueres de la zona han estat un blanc fàcil per tiradors i acompanyants.























Han anat tirant els diferents equips, així com de manera individual. La classificació per grups ha estat la següent: L’hospitalet ha quedat primera seguit de Rasquera, Alcover, Horta de sant Joan i Pinell de Brai. Colldejou ha aconseguit aquesta meritòria puntuació; 3, 2, 6, 3, 4; 13.
A la part final de la jornada, després dels desempats, el regidor d’esports Lluís Vidal ha entregat els trofeus i les medalles. Primer als més petits, després els adults individuals i finalment el premi per equips.








Fina Turon (Colldejou) quedà tercera.









Afortunat que va guanyar el lot gentilesa de @calsendra

Agrair a tothom la seva participació i ajuda i a www.calsendra.com la seva col•laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs