dilluns, 5 d’agost del 2019

26ª TROBADA DE GEGANTS DE COLLDEJOU 030819


Passades les 17h de la tarda, la pista es va omplir de cotxes i camionets amb els gegants que participarien de la 26a trobada de gegants com a acte de tancament de la Fira dels Fumats Allà foren plantats a l’espera del toc de sortida. Mentrestant, van poder refrescar-se i descansar a l’ombra al bar que es muntà allà mateix. I així arribà l’hora de la sortida.











Ascens per la costa de l’era i descens des del Maset fins a la plaça passant pel carrer de la font. Recorregut de mida petita pels llocs habituals: Sol, plaça Sitjar, Forn, Masies, de Baix i plaça per on es feu una doble passada de les colles. 

















Ball de lluïment amb la plaça plena de gent. Amb el dia perdent-se darrera de la Mola es procedí a la ballada conjunta de comiat, amb l’entrega de records. Hi hagué un doble sentiment. Ganes de seguir tocant i dansant i ganes de sopar.






Com és ben normal la gana acabà vencent. Així que la gent anà baixant fins el frontó on es va poder degustar el sopar a base de pa amb tomàquet i embotit variat i croquetes. Beure i de postres matons del Marcel. Després fou el torn de sopar de la colla, amb tot mig recollit.





Passada la una de la matinada ens retiràrem amb aquell cansament lògic d’una jornada llarga però l’alegria d’haver estat una gran jornada.

Gràcies a tota la gent que fa possible un dia tan màgic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs