dimarts, 20 d’agost del 2019

32ª TROBADA DE L’HOSPITALET DE L’INFANT 170819


Amb un dia típic d’agost de forta calor, hem arribat a l’Hospitalet a mig matí. Qui més qui menys ha aprofitat per donar una volta per la fira i l’extens mercat dels diumenges. Tot tipus d’articles esperaven compradors: des de fruita a verdura, roba, joies, sabates... Tot i la xafogor ens hi hem perdut una estoneta. Un petit refrigeri ha anat la mar de bé!



 Mentrestant, es començava a coure la magnífica paella de l’hora de dinar. A tocar de les dues el pavelló d’Hifrensa s’ha anat omplint. Hi havia gana! Al mig amanides i cadascú ha pogut degustar la magnífica paella a base de marisc i pollastre i conill. Un mar i muntanya ben reeixit! Gelat de postres i cafè. De sobte la música ens ha animat a tots i ens ha fet oblidar una mica de la calor. Total, que la gent s’ha posat a  ballar i a fer coreografies. 







Havent dinat, amb el dinar paint-se, ha vingut molt de gust baixar fins a la platja per banyar-nos en unes aigües del Mediterrani híper-calentes (temperatures de rècord).


A les 18h les colles han anat arribant a l’explanada de l’Hospital per fer la plantada.



El sol s’entossudia a marxar.
Passades les 19h, el cercavila ha arrencat, al mateix temps que els núvols amagaven una mica el sol. A la trobada hi han participat les colles següents: Capgrossos Vandellòs, Barri sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat, Perpinyà, Móra la Nova, Alforja, Cavallets de Mar i tabalers i batukets del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant, junts amb la Colla pròpia, Borges Blanques, Colldejou, Tàrrega, Montbrió i Lloret de Mar. Al voltant de l’Hospital hem dansat pels carrers del poble. En diferents punts s’han fet balls de lluïment, al mateix temps que s’habilitaven punts d’avituallament per a refrescar-nos.






De tornada a l’Hospital les colles han anat entrant a la plaça per fer els seus balls.






Abans de la ballada final conjunta s’ha volgut retre un homenatge a la membre de la colla local finada Magda Perich. Per ella el sentit homenatge amb el detall de les sabatilles de catalanet dels records, com a bona balladora de sardanes que era.




Ja de nit, s’ha procedit a la ballada final conjunta.


La festa major de sant Roc ha acabat amb el castell de focs de la platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs