diumenge, 26 de març del 2023

CONCERT-VERMUT AMB B3IATS A COLLDEJOU 250323



Aquest passat dissabte 25 de març, Colldejou, de la mà de l’Ajuntament, ha encetat una nova edició del cicle de concerts ‘Colldejou viu la Música’. Coincidint amb l’inici  de la primavera i a les portes del canvi d’hora, hem assistit al concert-vermut a la sala del Ball amb B3iats. El grup del Cap Salou, format per tres noies (dues vocals i una percussionista) i un pianista, ens ha ofert versions de cançons en català de tots els temps, des dels Pets fins a Oques Grasses. Els moments més sentits els hem viscut amb cançons de Lluís Llach (que com més ens acostem a les seves cançons més gran veiem que n’és l’autor) i Txarango (el grup jove que més ha revolucionat la música jove en català en els darrers temps). Igualment hem resseguit lletres com ‘el Bandoler’, ‘Ulls de color mel, ‘Boig per tu’ ‘Paraules d’amor’ o ‘El meu avi’; grans clàssics catalans que ja són un patrimoni de totes i tots.










La sala del ball estava preparada amb taules i cadires. Al fons hi havia la barra. Lentament, a les 12:30h la gent ha anat arribant i s’ha assegut per escoltar el concert i fer el vermut. Per fer el vermut hi havia coca en recapte, olives, patates, musclos, fuet i begudes. 











L’actuació s’ha acabat amb un pupurri de cançons més ballables que ha arrencat definitivament de la cadira els assistents per acabar ballant a la pista una estoneta.



El proper concert del ‘Colldejou viu la música’ serà el proper 22 d’abril: ‘Agustín Aspa i el grupo la Habana’ a la Sitjà a les 12:30h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs