dilluns, 12 de setembre del 2022

DIADA 2022 A COLLDEJOU



Aquest 11 de setembre hem celebrat la Diada al poble. A les 9h ens hem citat a la plaça de l’església per acabar d’organitzar l’excursió a l’Enderrocada. Abans de marxar ens hem fet la protocol·lària foto de grup. 



En poc més de mitja ens hem plantat al molí 909 del parc de Trucafort. Des d’allà hem baixat fins a la zona de l’Enderrocada. Poc més de 1,5 quilòmetres per de nou contemplar una de les zones més espectaculars de la Serra de l’Argentera. Passats dos quarts d’onze, la gent de Colldejou hem estat els primers a coronar la punta de l’Enderrocada. 







A una banda Pradell, el Priorat i les Terres de l’Ebre. A l’altra des dels pobles de l’Argentera, Duesaigües, el pantà de Riudecanyes i Escornalbou fins al Cap Salou i el Port de Tarragona. Allà ens hem trobat amb gent dels pobles veïns de Duesaigües, l’Argentera, Vilanova, Riudecanyes i Pradell. 





Hem esmorzat en comunió i després des de l’organització han repartit ametlles i avellanes amb moscatell i vi ranci. Des de la punta i des del cingle hem fet les fotos amb les estelades.


A les 17:14h ens hem trobat a la Plaça del Sitjar. A terra hem col•locat una estelada gran i hem procedit a la lectura d’un manifest. L’acte l’hem acabat cantant els Segadors i el Cant de la Senyera. Com que la tarda prestava hem estat a la fresca fins ben tard comentant la jugada. 








Més enllà dels punts de vista polítics dir que no deixarem de sentir el que sentim. I què sentim? La llibertat del nostre poble!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs