diumenge, 11 de setembre del 2022

FESTIVAL ITINERA A COLLDEJOU 100922

 


En el context del Festival Itinera, Colldejou ha viscut la vesprada de dissabte un concertàs de Gospel a l’Església Parroquial de Sant Llorenç Amb una nit de lluna plena, el grup ‘Equilibrium Gospel’ ens ha ofert durant una hora el seu repertori de cançons precioses.









El quartet composat per dos membres femenins i dos de masculins liderat per Joe Psalmist ens ha cantat de viva veu temes com ‘Amazing Grace’, ‘Rivers of Babilon’, ‘Let it be’, ‘Aleluia’ o ‘Oh happy day’ entre molts altres. També ens han cantat temes de la seva terra nigeriana sense micros ni música, a capella  omplint el recinte d’una emoció única. 





El gran moment però ha estat la versió del gran Lluís Llach ‘Que tinguem sort’ cantada en català. Un moment preciós justament ara que la nostra llengua viu un impàs estrany vés a saber cap a on. Falten més Llachs i sobren tants polítics. Ha estat un bàlsam: ‘malgrat la boira cal caminar’. Un goig haver pogut gaudir d’aquest festival ‘Itinera’ en un micro poble com el nostre. Una altra gran inciativa!


Al final del concert ens han ofert comprar la seva música en format cd. Es poden seguir a les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs