dimarts, 9 d’abril del 2019

ASSEMBLEA CENTRE CULTURAL DE COLLDEJOU 060419


Aquest passat dissabte, ens vam trobar la família del Centre Cultural a l’Ajuntament vell per fer l’Assemblea anual de l’entitat. Un any més els comptes estan sanejats i gaudim d’una bona salut. L’entitat podrà continuar vetllant per la cultura i la llengua i les tradicions al nostre poble. I és que festes com la Clotxa, el sant Jordi, els Reis, Carnaval o sant Joan es deuen a la bona voluntat de la gent que hi participa però també de la capacitat organitzativa de l’entitat. Any nou i temporada nova amb idees noves i ganes de fer coses noves. Renovar-se o morir! Hem decidit renovar-nos en allò que potser no acaba de funcionar del tot i promoure millor el que funciona bé.




Malgrat la crisi, les seccions de l’entitat seguiran amb propostes durant l’any. Des dels Gegants per preparar les sortides de la temporada 2019 i centrar-nos en fer una gran trobada ajustant-la al que el poble és. Prepararem una gran trobada, per poder gaudir un any més d’un dels dies més bonics del poble. I persistirem en fer ballar els nostres estimats gegants Oriola, Iaia, Espantall, Fumada i Fumat. Seguirem amb les bitlles, intentant cada dia tenir unes millors expectatives, portant el nom del nostre poble arreu del territori. I pel que fa a la revista Lo Collet la seguirem tenint puntual coincidint amb els 3 punts cardinals de l’any: sant jordi, sant Joan, festa major i nadal. I enguany toca número extraordinari! Ja tenim feina doncs i llarga!



Per molts anys doncs que puguem seguir gaudint de l’entitat i de les propostes que es fan. Per acabar i per celebrar-ho ho vam remullar amb un pica pica amb vermut, vi i cervesa de la terra i amb tot de productes de les nostres contrades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs