dilluns, 27 d’agost del 2018

SOPAR DE LA COLLA DE GEGANTS 250818


Un dels punts culminants del calendari de trobades el tenim amb el sopar de la colla de gegants de Colldejou. Una vetllada de retrobament entre totes i totes els que estimem els gegants per sopar plegats, repassar una mica les trobades de la darrera temporada i el més important: fer una mica de calaix per cobrir les despeses anuals.





A quarts de deu del dissabte, la sala del ball estava a punt per acollir el sopar. Tres taules parades en forma d’U van rebre els assistents; una setantena de persones. Els laterals en blanc i el centre de groc en record a les preses i els presos polítics i la gent exiliada. El menú va consistir en un primer plat amb ensaladilla i embotit variat i un segon amb potes de pollastre i gambes per llepar-se els dits. Vi, aigua, begudes i de postres coca, gelat i orelletes amb el corresponent cafè i copa per a tothom.















I un brindis per agrair als assistents la seva col•laboració i sobretot per haver passat un nou any plegats fent ballar els nostres gegants pels pobles del voltant, representant Colldejou. Tot recordant que aquest fa 25 anys de la creació de la Colla. Mentre sopàvem vam poder veure com el Barça guanyava al Valladolid. A la mitja part passàrem el vídeo resum dels actes que s’han anat fent el 2017 a la nostra vila, així com un resum de les trobades de l’any passat. En acabar, sorteig d’un pernil que va tocar al Miquel Àngel i sorteig també de dos tractaments estètics gentilesa dels nostres amics de la botiga Atemporal de Reus que van tocar a la Maria del Carme i el Marcel. I música per acabar la jornada!





Agrair a la Maica i el Martí de l’Atemporal per la seva gentilesa de donar aquests packs de bellesa i salut. Igualment agrair a tota aquella gent que posa el seu granet de sorra amb els gegants. En una jornada com la d’ahir felicitar a la Maria del Carme, la Teressita, la Madalena i la Xell per tenir la paciència i el gust de fer un sopar tan exquisit. No és fàcil passar-se quasi 12 hores davant dels fogons! Gràcies! Finalment, agrair l’assistència i la col•laboració de la gent.

- Fotos: Madalena i Iblama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs