dilluns, 5 d’agost del 2024

39a TROBADA A MONT-ROIG DEL CAMP 040824

 


LA CRÒNICA DE LA TROBADA ....

Aquest passat diumenge dia 4 vam formar part del conjunt de colles participants en la 39ª Trobada de Mont-roig del Camp. Enguany el format fou diferent; de matí. A les 9:30h vam esmorzar plegats al Carrer de la Pica, a redós de l’enorme església de Sant Miquel. Un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet i embotit variat, begudes fresques i síndria de postres. 

A tocar de les 10:30h se’n vam anar cap al Carrer d’Amunt per fer la plantada. Un goig veure exposades les figures de les colles participants que foren les següents, tenint en compte l’ordre de sortida facilitat:

1. Barri de Dalt

2. Vandellòs 

3. La Cala

4. Montblanc 

5. Fènix 

6. Colldejou 

7. Vilallonga

8. Borges Blanques 

9. Ulldecona 

10. Riera de Gaià 

11. Alcover

12. Barri 6 carrers

Així vam tirar en direcció a la Plaça nova, un trajecte tot de baixada passant pel Carrer de Sant Antoni i empalmant al Carrer de la Mare de Déu de la Roca. A la Casa de Cultura vàrem refrescar-nos ja que ens van entregar sengles ampolles d’aigua fresca.  Enfilàvem doncs un dels trams més concorreguts, deixant a mà esquerra l’antiga muralla i sobretot l’imponent perfil de la torre de l’església vella. Finalment, amb la gentada expectant férem cap a la Plaça de Miramar. A la part de baix, aprofitant la llengua d’ombra que hi havia, vam plantar els gegants per descansar una estona. Quedava la part més feixuga: els parlaments, la presentació de les colles i finalment el ball de lluïment de cadascuna. La feina estava feta, així que vam tancar la 39a Trobada amb una ballada final conjunta repartint-nos per l’atapeïda plaça. Passaven uns quants minuts de la una de la tarda i la xafogor picava de valent!

L'ÀLBUM DE FOTOS DE LA TROBADA ......................................


















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs