dimecres, 25 d’octubre del 2023

FESTA MAJOR DE SANT RAFEL 20-221023




------- Agrair les fotos a: Francesc Carnicer, Laia Llorens, Marc Barrera, Àngel Cavallé, Joan Gaya, Xell Gaya i Iblama

DIVENDRES 201023 – SOPAR, ESPECTACLE I BINGO

Al punt de les 21h, la festa major de la tardor; la festa major de Sant Rafel. I és que les taules ja estaven parades a la sala de Ball del Casal per sopar plegats. Per picar hi havia fuet, patates de xurro i olives. Ja feia estona que els focs ambientaven la pista del frontó per anar coent el tall. La gent va anar asseient-se i es va procedir a repartir el sopar. El plat estrella contenia llonganissa, cansalada, fesols i patata. Boníssim! De beguda vi, cervesa, refrescos i aigua i de postres coca de sucre.












Amb el sopar paint-se, va començar l’espectacle de ‘Paco En la luna’. Una bona dosi d’espectacle que va combinar música, escenificació i sobretot molt d’humor, per arrencar somriures entre els presents, sobretot amb l’actuació de la companya de repartiment, la Maica I no ha millor manera de fer-ho que donant protagonisme a la gent del poble, amb qui van interactuar constantment, donant-los tot el protagonisme. Va fer molt de goig veure les rialles i el deixar-se anar dels presents.









La part final de la nit va estar marcada pel Bingo que va repartir sort diversa en línies i bingos molt ben rebuts pel públic assistent.

DISSABTE 211023 – SANT RAFEL

En la part més protocol·lària de la festa, el poble va retre homenatge a Sant Rafel, primer amb la missa dedicada a l’arcàngel i després amb la processó pels carrers de la vila amb la imatge del sant portada a pes per voluntaris. Un plaer de nou compartir una estona amb Mossèn Milio. Els nostres millors desitjos per aquest darrer trimestre de l’any.



Ja a la tarda i també després de sopar va ser el torn de la música, de la mà de l’orquestra Charlotte. En ambdues sessions la sala del Ball es va omplir de gent disposada a gaudir de la seva música. A la segona part del ball es va sortejar el pernil. L’afortunada va ser la Vane. Felicitats! No cal dir que els més marxosos van allargar la nit fins a la matinada.










DIUMENGE 221023 – ITINERA

A partir de les 11h a la plaça de l’església es van habilitar diferents parades amb jocs tradicionals per a totes les edats. Tot estava ben engalanat i l’ambient era ben festiu. La major part dels estands estaven fets de fusta, de manera tradicional i artesanal i recreaven jocs de tots els temps: escacs, jocs amb cèrcols, figures, formes, peces per muntar...












A les 13h va arribar un dels plats forts de la festa major: l’actuació del famós grup ‘Wax and Boggie’ dins del Festival Itinera. Un dels grups més bons de blues, del rhythm and blues i de boogie woogie. Realment ens van oferir una actuació brutal! L’Ajuntament va habilitar servei de barra i vermut per a qui ho va voler. Es van servir Patates Braves, olives i coca de verdures. Va ser brutal veure com la gent s’atrevia a seguir els passos d’aquests ritmes. Un colofó apoteòsic per la festa major de Sat Rafel.







Agrair a l'Ajuntament l'organització i gràcies a tots els que hi heu participat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs