dilluns, 14 d’agost del 2023

35a TROBADA A L'HOSPITALET DE L'INFANT 130823



LA CRÒNICA DE LA TROBADA ....

Aquest passat diumenge dia 13 d’agost hem participat de la 35ª trobada a l’Hospitalet de l’Infant. Les colles convidades han estat les següents: Tàrrega, Seròs, Móra, Girona, Colldejou, La Seu d’Urgell, Capgrossos de Vandellòs, Lloret de Mar, Vila-seca, Calafell, Cavallet de mar amb els tabalers de Foment i els gegants de l’Hospitalet de l’Infant.

A les 18h la plantada s’ha fet a la plaça Berenguer d’Entença. I d’allà estant ha sortit el cercavila pels carrers habituals. A destacar els dos punts de refresc que ens ham ajudat a les colles a passar millor la calor que feia. En el recorregut hi ha hagut dues ballades. Una a la plaça Catalunya i l’altra al final de tornada a l’Hospital. En aquest punt s’han entregat els bonics records de la trobada. Quasi de nit s’ha procedit a fer la ballada final conjunta amb els grallers i els timbalers dirigint la tonada des de dalt de l’escenari. La vista de les colles ballant a l’uníson al so de les gralles i els timbals ha estat impactant.

Amb la trobada finalitzada, ens hem dirigit cap al pavelló Ifrensa on ens esperava un gran sopar. Com a entrant hi havia pa, embotit i olives i de plat principal pinxo de xistorra i llonganissa amb pebrot i ceba i acompanyament de patates i samfaina. De postres hem tingut un bon tall de síndria.

Agrair la invitació de la colla veïna!

L'ÀLBUM DE LA TROBADA ..........



































------Fotos: Xell Gaya, Enric Muntané i Isaac Blanch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs