dilluns, 25 de juliol del 2022

CONCERT-LLANGONISSADA AMB LES SARDINA'S GOLDEN RULES 230722



LA CRÒNICA DE LA VETLLADA

Aquesta nit hem tancat el certamen ‘Colldejou viu la música’ amb els concerts d’Oscárboles i les Sardina’s Golden Rule. 

La vetllada ha començat allà a les nou del vespre. Amb una xafogor increïble, que ha fet que la barra vessés d’alegria, hem sopat entrepans de llonganissa a l’àrea de lleure. Acte seguit en Oscar Noguera, que va participar en el programa Factor X de 2018, ens ha ofert els seus temes àcids i plens d’ironia per enfotre-se’n de tot. Realment les seves cançons no deixen indiferent. Guitarra en mà i amb una veu molt peculiar, i amb una gesticulació única, ens ha obert les portes del seu món.

Aleshores ha estat el torn de les ‘Sardina’s golden rules’, un grup que per segon any consecutiu repetia al poble. Amb les seves versions rock, soul, rithm’n blues o funk ens han fet aixecar de les taules i les cadires per tancar una altra nit apoteòsica a la nostra vila. Ha coincidit que diverses persones com l’Anna i la cantant Merche feien l’aniversari, de manera que hem viscut moments força especials a dalt i baix de l’escenari. Certament hi havia moltes ganes de festa, d’aire lliure i de compartir xerrada i riures amb la gent del poble. I com no, l’àrea de lleure amb les seves taules i les que es van posar extres, ho han permès fer. Una altra gran nit viscuda al nostre petit i estimat poble immensa compartida entre totes i tots. 

Un agraïment especialíssim a totes aquelles persones que d’alguna manera o altra heu posat un granet de sorra per fer possible una nova nit màgica a Colldejou. Gràcies!


LA VETLLADA EN IMATGES























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs