dimarts, 11 de febrer del 2020

TIRADA DE BITLLES DEL CAMP DE TARRAGONA 020220


Aquest primer cap de setmana s’ha celebrat la tirada de bitlles del Camp al nostre poble. Una mica de vent però dia clar i maco per gaudir d’aquesta jornada.












Primer de tot, els membres dels 8 grups participants ens hem citat al Casal per omplir la panxa amb l’esmorzar a base de llonganissa a la brasa, cansalada i pa torrat. Per rematar-ho coca i cafès. I cap a la remodelada pista; i és que dues setmanes abans l’Ajuntament hi va abocar terra per fixar-ne millor el ferm. Tot i que els aiguats se’n van emportar una part, al final ha estat en perfecte estat.










Passats quarts de deu, amb les pistes arranjades i els àrbitres a punt, s’ha iniciat la tirada de bitlles. Els equips participants han estat: Alcover, Castellvell, Penya Barcelonista Masllorenç, Salomó, Tarragona FC, Vila-rodona, Xiquets de Tarragona i Colldejou. La veritat és que s’han vist tirades excepcionals, tot i que el vent, que s’ha anat girant, ha posat una doble dificultat. Al final la classificació de la setena jornada de BCT (Bitlles Camp Tarragona) ha estat la següent: Salomó 10 punts, Tarragona F.C 9, Alcover 7, Vila-rodona 5 i Colldejou 4. Els tres primers equips disputaran el campionat intercomarcal, la resta optaran al sots-campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs