dimarts, 11 de febrer del 2020

ASSEMBLEA GENERAL DEL CENTRE CULTURAL 090220


La sala de conferències de l’Ajuntament vell ha acollit la reunió d’enguany. La taula estava presidida per la Presidenta del C.C la Xell Gaya, el secretari, tresorer i representant de Bitllles Joan Joglar i la Maria del Carme Rofes com a cap de Colla dels gegants i grallers. Passades les 17h de la tarda, el Joan Joglar ha iniciat la lectura de l’acta anterior per ser aprovada per unanimitat. Després s’ha procedit a explicar l’estat de comptes; ben sanejat per cert i ben quadrat.





I s’ha explicat que de cara al nou cicle es promourà fer un pressupost per secció, és a dir; un per lo Collet, Bitlles i Gegants. S’han plantejat els actes que de nou organitzarà el C.C: Reis, Clotxa, Carnaval, Sant Jordi, Sant Joan, trobada de gegants, tirada de bitlles i la Marató. I s’ha apostat de nou per fer una sortida estival enguany al poble a Morella, de la mateixa manera que s’ha acordat dur la barra de la festa major davant l’oferiment que n’ha fet el regidor de festes de l’ajuntament en Ricard Maldonado.



En el torn de la colla de gegants, 20 anys després la Maria del Carme s’ha acomiadat com a cap de Colla dels gegants i grallers de la Mola. La Fina Fort en prendrà el relleu els propers anys. Agrair com no, la gran feina feta durant tots aquests anys!
Finalment, amb la junta acabada hem parlat d’altres propostes  com fer una esquiada a Núria com s’havia fet anys enrere. Ha estat llavors que l’Ajuntament ha pres una mica el relleu en la paraula per explicar una mica les seves intencions sobretot de cara a les festes majors de sant Llorenç, sant Rafel i possible fira i similar.



Ambdós hem corroborat l’estreta col•laboració i ajuda que es mantindrà en tot allò que afecti al poble.


I per acabar un pica pica per a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs