dimarts, 21 de gener de 2020

NÚMERO EXTRAORDINARI 20 ANYS DE LO COLLET I DARRER NÚMERO 83

NÚMERO EXTRAORDINARI DE LO COLLET 20 ANYS

20 anys no es fan cada dia i per la revista de Colldejou Lo Collet és un honor. Així que per a celebrar-ho ens hem regalat aquest número extraordinari. En ell hi tenim resumida la vida dels darrers 20 anys de la revista, tenint en compte el que va passar al món i al nostre poble. Hem volgut que els fets més rellevants hi quedessin reflectits per sempre. Igualment, hem volgut recuperar les millors fotos que ens han arribat aquests anys a la redacció, així com totes les portades publicades. Aquesta revista és un petit homenatge a totes aquelles persones que hi han volgut col·laborar d'alguna manera o altra. Per tant, felicitats a totes i a tots per aquest gran número.

Ja s'ha repartit per les cases i s'ha enviat per correu ordinari. 
Ara també la podeu consultar des de la central de revistes de Tinet. Clica damunt del link i quan s'obri la pàgina de "Tinet" pica damunt de "Extra 20 anys"----Agrair la portada a Roger Maluenda i la contra a l'Anton Rofes!


NÚMERO 83 DE LO COLLET

Doncs bé; amigues i amics de la nostra revista. Ja ha vist la llum també el darrer número de l'any 2019. En aquest número hi podrem repassar l'ampli ventall d'actes que hi hagut al poble en aquest darrer trimestre amb un "Ha passat" farcit de notícies.. I és que s'hi inclou des de la festa major de sant Rafel a la primera part de les festes de Nadal. Una de les tardors més calentes que es recorden dels darres temps, sobretot arran de la injusta sentència al Procés! Com sempre, gràcies a la gentilesa de la gent que ho fa possible, hem bastit una revista amb articles ben variats i diferents.
Acomiadem aquest 2019 i donem la benvinguda a aquest 2020!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs