dilluns, 24 de juny del 2019

REVETLLA DE SANT JOAN A COLLDEJOU 230619


Amb el Corpus acabat, ens hem posat a treballar per preparar el sant Joan. Muntar les taules, col•locar les cadires, muntar els paraments, recollir els pollastres i les coques... I no només això; des de l’Adf deixar les mànegues i les bombes a punt per quan al vespre s’encengués la foguera. A mitja tarda, el Grup Guateque ha muntat l’escenari. Dutxeta i cap a l’era.


Poc després de les 21:15h la foguera ha estat encesa. Amb pocs segons una enorme pira s’ha aixecat al cel mentre la Mola i la Serra queien en la foscor i els llums del poble s’encenien. Un bon moment per llençar al foc tot allò que ens crema. Mentrestant, els amants dels coets n’han llençat de tots els tipus des de dalt de tot de l’era. Remullament de les cendres i cap al Casal.









A quarts d’onze, s’han començat a repartir els sopars entre els més de 130 assistents. Dins del menú podies triar entre coca amb recapte, pollastre i conill amb patates fregides. De postres gelat, coca de sant Joan i cafès. Ah! I molt cava! I una bona sobretaula!







Passada la mitja nit, el protagonisme l’ha agafat el Duo Guateque. Ha començat el ball amb un repàs de cançons que la gent ha agraït. Realment, ens han fet suar la cansalada. Ens ho hem passat molt bé! El ball uneix a les persones! La festa s’ha acabat passats dos quarts de tres.










Ha arribat així la part més feixuga de la nit, l’hora de recollir i endreçar. Amb l’ajuda de tothom ho hem pogut fer ben de pressa. I a descansar, que ens queda tot un estiu per endavant!

Agrair la col•laboració de totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs