dilluns, 1 d’octubre del 2018

24a TROBADA D’ALFORJA 300918


El darrer dia de setembre, ja de bon matí, va deixar entreveure que seria un dia calorós. Arribats a Alforja ben aviat i descarregats els gegants procedírem a esmorzar al Parc d’Amics de la vila. Focs a punt amb bones brases i a coure llonganissa i cansalada, amb pa torrat i tomàquet i olives ben maques.




Temps de tertúlia, fins que al voltant de les 12h els gegants sortiren en direcció al poble per l’Avinguda Catalunya fins a la Plaça de dalt, just davant del Casal d’Avis. 









Allà ens oferiren un petit refrigeri als assistents, just després de ballar cada colla. Les colles participants foren, a part de l’amfitriona d’Alforja, el Pau Miró de Reus, Vila-seca, Masllorenç, el Serrallo, Hospitalet de Llobregat, el Carrilet de Reus, Roses, Esplugues de Llobregat, Colldejou, Castellvell, Institut Pere Mata, Port de Tarragona, la Selva del Camp, Botarell, Prades i les Borges del Camp. 



Casc antic ben repassat, passant per davant de l’església de sant Miquel, vorejar el casal i de nou descendir pel carrer de la Font, amb un cansament ben evident acumulat, fins a tornar al parc. Allà, sota una solana espaterrant, ens varen presentar colla per colla, fent un ball de presentació. Havent ballat, cada cap de colla va recollir el record de la diada. Finalment, la trobada va acabar amb una ballada conjunta quan ja era l’hora de dinar i la gana i el defalliment pesaven. 




Vint-i-quatre anys ja, Alforja! A les portes dels vint-i-cinc! Per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs