dilluns, 29 de juliol del 2024

CONCERT AMB LA LIA SAMPAI 270724



El vespre del dissabte ens retrobàrem a l’Àrea de lleure per gaudir d’una nova cita amb sopar i concert de la mà de l’Ajuntament. A partir de les 21h, la gent estava citada al recinte per començar amb el sopar. 


Aquest fou a base de pa amb tomàquet i embotit. Sota dels focs hi havia habilitada una barra amb tot tipus de beguda. Per rematar-ho un gelat de postres per acabar de passar l’estona en la fresqueta de la nit, a l’espera de l’actuació de Lia Sampai.Aquesta va pujar a l’escenari vestida de clar una estona més tard, essent acompanyada al piano. Així piano i veu ens van oferir un concert íntim preciós i és que la veu de la Lia t’entra per l’oïda i s’endinsa fins al cor.







La cantautora ens va oferir un repertori de cançons que ha recollit en tres treballs: La fada ignorant, Amagatalls de llum i Un Delta fràgil. Com que la veu era clara i entenedora vam poder copsar millor unes lletres que ens van retornar a la infantesa, al Nadal, a l’amistat, als avis, als pares, al poble... Els seus escrits ens permeteren conèixer per una estoneta el seu món més íntim, des de Cerdanyola fins a les Terres de l’Ebre, on hi té part de les arrels familiars. Molt recomanable deixar-se portar per aquesta veu dolça i fràgil i repassar lentament sense presses les lletres precioses de la Nina, la nit del foc, Eudald, Vens, l’Home de foc o Els ulls de ma mare. A ben segur que se’n sentirà parlar! Des de lo Collet i des de Colldejou li desitgem tota la sort en la seva carrera.

Imatges: Joan Gaya i Isaac Blanch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs