dissabte, 15 de juliol del 2023

FESTIVALS D'ESTIU A L'ÀREA DE LLEURE JULIOL 2023



MEL I MATÓ I GINA AND THE TONICS 080723

Aquest va ser el darrer concert del certamen ‘Colldejou viu la música’. Es va celebrar a l’Àrea de lleure i a banda de barra, recaptació de la qual anirà destinada a l’esquiada a la Molina, hi va haver entrepans de llonganissa (previ apuntar-se a la botiga). Dels dos grups a actuar, el primers van ser els ‘Mel i Mató’ i ens van oferir un concert en format acústic la mar de personal, amb cançons que la gent va poder escollir. El seu espectacle se’l coneix amb el nom ‘Entre taules’ i convida a tothom a sumar-se a cantar els temes. I atenent el nom de la gira, el duet va anar per les taules i a petició dels comensals van anar tocant els temes que se’ls demandava. A mesura que la gent va haver sopat van agafar el relleu els ‘Gina and the Tonics’, que ens van oferir un format ben diferent d’actuació. Aquesta banda del Penedès és sinònim de festa, alegria i ritme i a Colldejou no van ser-ne l’excepció. Els temes tocats foren un compendi de cançons de grups consagrats de l’escena pop-rock. En el bon rotllo de la nit ens van fer cantar, ballar i buidar els barrils de cervesa que hi havia. Primera nit màgica per rebre amb alegria el juliol.












-------Fotos cedides per Joan Gaya Loras

DIATÒNIC A COLLDEJOU: JULIVERT 140723

Per tercer any consecutiu des de la pandèmia, Colldejou, de la mà del Guillem Anguera, ha organitzat un nou concert del Cap de setmana diatònic amb els ‘Julivert’. El grup està format per quatre membres: un violí, un acordió diatònic (que a la vegada porta la percussió amb el peu) i una guitarra i un baix. Passades les 22:30h han pujat a l’escenari per anar resseguint temes del seu àlbum ‘A Tamarit’ i oferir-nos així mateix versions de clàssics catalans i sobretot cançons de taverna. La nit ha acompanyat i la gent poc a poc s’ha anat animant fins acabar tots plegats ballant drets a l’Àrea de lleure. A la mitja part, en Guillem ha fet la clàssica rifa; enguany amb tres premis per la gent de casa. La barra anirà destinada també per l’esquiada a la Molina que farem el proper mes de febrer. La festa s’ha acabat amb una sessió de música amb acordions, violins, percussió amb sac de gemec inclòs, en una bonica rotllana.






















Agrair que el Guillem segueixi confiant en Colldejou per fer un dia de concert del Diatònic. 

Gràcies a l’Ajuntament i al Centre Cultural i així mateix gràcies a la feina de totes i tots plegats per fer-ho possible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs