dissabte, 19 de març del 2022

VERMUT CONCERT DE SANT JOSEP 190322



La Diada de Sant Josep ha coincidit a Colldejou amb al primer vermut del nou certamen ‘Colldejou viu la música’ amb vermuts i concerts proposats des de l’Ajuntament. 

El dia per desgràcia no ha acompanyat. De fet, gràcies a les bones previsions meteorològiques fetes, el vermut ja es va proposar de fer a la sala del ball. Un bon decisió!




Avui la barra anava a càrrec de l’Hotelet Aire de Colldejou. Es podien triar tres tapes: caragols, pinxo i peixets fregits. A banda podies comprar també patates i olives. Per beure podies escollir entre refrescos, vermut o birra.





A tres quarts de dotze, el Regidor de festes ha fet la presentació del grup que ens ha acompanyat aquest matí: els Pepper and Soul.



El duo ha començat l’actuació i ens ha ofert una primera part amb un repertori impressionant amb versions de Michael Jackson, Aretha Franklin, Whitney Houston, Seal, Amy Winehouse, Steve Wonder o Sade entre altres. Després també ens han ofert temes clàssics lírics espanyols com ‘La ‘la bien pagá’. Un prodigi a la guitarra i un portent de veu! I un privilegi poder gaudir-los a Colldejou.





Ha estat un migdia la mar de maco, amb companyia, amb ganes de compartir i amb moltes ganes de primavera. Unes estupendes tapes i una magnífica música hi han posat la resta!



















Bona entrada a la primavera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs