dilluns, 18 de febrer del 2019

JUNTA AVA 2017 i 2018 170219



Aquest passat diumenge 17 de febrer, s’ha fet la reunió de l’AVA corresponent als dos darrers anys 2018 i 2017. S’explica que la reunió no s’ha fet abans per problemes burocràtics amb una orquestra. S’ha llegit la darrera acta i s’ha constatat que a finals del 2017 quedava un saldo de 3827,53€. Així mateix, el 2018 s’ha tancat amb un saldo de 3562,56€. Si tenim en compte les dades de tancament de 2016, hi ha una davallada en els ingressos (4236€). Es fa evident que a l’hora de contractar avui, tot ha de passar per l’Ajuntament, fet que ho complica més i que a més hi hagut una davallada de socis.



Com a segon punt de l’ordre del dia, membres de la Junta fan saber que volen deixar la mateixa després de sis anys de gestió. Es parla que no hi ha ganes, ni relleu i es constata el cansament dels organitzadors. Entre els assistents, pocs s’ha de dir, es fan diverses propostes relacionades amb els actes i la manera com organitzar-se, obrint-se un interessant debat. Es parla que el temps canvien i que caldria eliminar-modificar certs actes. Que es traslladi definitivament la festa al frontó i a la zona del Casal. Que es facin les coses tenint en compte la capacitat d’organització i la capacitat de poble. Que es posi un sortidor de cervesa en comptes de repartir llaunes. Que s’ha de tenir en compte a tots els públics.

Al final es concreta convocar una nova reunió amb un únic punt de l’ordre del dia, en el que es decidirà si s’escindeix l’AVA o si entra una Junta nova de gestió.

Informaran de la data de la nova reunió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs