dilluns, 11 de febrer del 2019

FESTA DE LA CLOTXA A COLLDEJOU 100219


Un any més el poble de Colldejou ha celebrat la festa de la Clotxa i ja en van moltes edicions. En un dia canviant, hem preparat els focs, hem cuit la tomaca, la ceba i els alls ja ben d’hora.







Amb el dia espatllant-se una mica, la gent ha anat arribant. Després de triar un lloc on seure han adquirit els tiquets del dinar i la rifa.







Al frontó s’han repartit els ingredients reglamentaris per fer una bona menja: pa, llonganissa i arengada, a part del que ja estava escalivat: alls, cebes i tomàquets.


















I cap a la sala, on s’hi ha estat de conya! Obrir el pa, treure-li la tupida molla, fregar-hi la tomaca i l’all, esmicolar-hi la ceba, trossejar la llonganissa i l’arengada, un bon raig d’oli, tapar el forat amb la molla i a gaudir. Vinet per refrescar, taronja de postres amb coca, licorets i cafès. I una tarda per endavant de sobretaula i ball on costa trobar-hi un final. Per cert; sorteig d’un pernil i de dos tractaments de bellesa cedits gentilment per la firma ‘Atemporal’ de Reus; un centre d’estètica al que recomanem des d’aquí.














Els amics de l’escola Bàsic de ball ens han traspassat la fal·lera pels ‘cha, cha, cha’, els ‘pasodobles’ i la ‘bachata’.







Un any més doncs el Centre Cultural de Colldejou ha permès rememorar una tradició dels nostres avantpassats. I un any més els diners de la recaptació aniran destinats a la Marató de Tv3, en aquest cas de 2018. A dia d'avui ja es duen recaptats
10.715.430. Ens complau molt comunicar que Colldejou aportarà a aquesta gran causa 1560 euros. Enhorabona!

Per molts anys puguem seguir retrbant-nos. Gràcies a totes i a tots els que heu posat el vostre granet de sorra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs