dilluns, 31 de juliol del 2017

SOPAR DE LA COLLA DE GEGANTS 290717

Aquest darrer dissabte de juliol,  la colla de grallers i gegants de Colldejou ha organitzat el sopar anual per recaptar diners i així poder sufragar la temporada i la trobada que s’acosta al poble (recordar que serà aquest proper dissabte 5 al vespre).
De bon matí, les nostres excel•lents cuineres es van posar a preparar l’ensaladilla per l’entremès i sobretot les cuixes de pollastre. I és que el menú va ser realment per llepar-se els dits: de primer ensaladilla i embotit, amb olives i patates per picar. De segon cuixes de pollastre amb bolets. Begudes, cava, coca de la Serra, cafès i licors. Situem-se una estona abans però. A mitjà tarda vam obrir les portes de la sala del ball per anar preparant les taules -gràcies a unes voluntàries i voluntaris- les cadires i els paraments pel sopar; així com l’equip per la projecció i sessió musical posterior. Calia omplir porrons, repartir les begudes i assegurar-se que tothom tingués seient. Tot era a punt! Amb un fil de música de fons, a quarts de deu, els assistents van anar arribant a la sala. Llums i ventiladors oberts. Imatges a la pantalla d’altres temps i musiqueta de fons per amenitzar la vesprada. I a la feina! Acabat el sopar, amb el cafè o el cava a les mans, es va procedir al sorteig del pernil i el lot de bellesa cedit gentilment per la Maica i el Martí de la botiga de las Termas de Ruham de Reus;  el lot contenia una Fish pedicure per a dues persones. Es van vendre tots els tíquets! El pernil se’l va endur el Rafel pare i el lot de bellesa l’Enric. Es dóna el cas curiós el mateix que va ajudar a repartir la sort en el sorteig va rebre el lot. Sort que hi havia les mans innocents de la canalla. Fets els sortejos, es van apagar els llums. La gent es va col•locar bé i quan tothom va estar a punt vam repassar els principals actes fets al poble en un muntatge de fotos i música de l’any 2016. Com sempre, la part final del muntatge va restar reservada a les trobades en les que participà la colla aquest any passat. Acabat el passi, un recull de fotos antigues de Colldejou i la seva gent van allargar la vesprada. Sobta veure com el poble ha canviat tant i en no tants anys. I per acabar la vetllada una miqueta de música amb els temes que s’estan ballant darrerament.
Com no pot ser d’una altra manera, agrair l’esforç que fan tots els membres de la colla, des del més gran al més petit. Entre tots duem el poble de Colldejou arreu del territori, entre gralles, timbals i gegants. El nostre reconeixement a la Maria del Carme, la Teresita, la Xell i la Magda per fer cada any el menú de la festa. A l’Isaac pel muntatge fet i a totes i tots els que d’alguna manera heu col•laborat. Gràcies!
Que duri per molts anys!!!!

LA VETLLADA EN QUATRE IMATGES _______




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs