dimarts, 12 d’abril del 2016

VETLLADA PER LA FAM 090416







Després d’una setmana passada per aigua al poble, en la que s’han recollit més de 90 litres en les tongades de pluja, ha arribat el cap de setmana, amb les fonts sobreexint-se i el dissabte hem celebrat la vesprada per la fam. Primer de tot missa oficiada per mossèn Vives a l’església de Colldejou. 

Fotos Xell Gaya


Acte seguit van baixar fins a la sala de ball, de la que per cert ja se n’ha renovat el sostre, i vam assistir atònics primer al testimoniatge i després a l’espectacle que ens va oferir Paul Ponce. Si la seva experiència de vida va ser sorprenent els seus malabars ens deixaren perplexos; tot un èxit. 







En acabar, ens disposarem per sopar plegat a la mateixa sala del ball, pa amb tomàquet amb truites, coses per picar i embotit. De postres cocs casolans, cafès i vi de missa per remullar-ho tot. La jornada la va tancar el mossèn amb el sorteig d’una ampolla d’oli i de tres conills de la seva granja pròpia, tot convidant-nos a celebrar junts una conillada comunitària el dia que concertem. La notícia més important és que amb tot es van recaptar 779 euros que aniran destinats a combatre la fam al món. Tot un èxit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs