dijous, 25 de juny del 2015

SANT JOAN A COLLDEJOU 2015



Les previsions no eren les mes adequades i final el van complir; al final va ploure. En qualsevol cas vam tenir temps d’encendre la gala, amb llamps de fons, i tirar tots els petards que es van voler. Així les colldejouenques i els colldejouencs vam poder donar la benvinguda a l’estiu.

A dos quarts de deu ens vam aplegar al voltant de la nova era damunt de la pista. Amb un amenaçador cel s’encengué la foguera de sant Joan, acompanyada d’aquella banda sonora que any rere any es repeteix: coets i més coets. Amb la gala a tot gas la imatge amb el poble al fons era ben bonica. És d’aquells moments en el que el foc t’emmetzina! A l’horitzó, a la banda de mar, els llamps s’acostaven tot i que de moment van passar de llarg.






  
Acabada la gala, vam fer cap al Casal per disposar-nos a sopar ben aixoplugats. Es va entregar el parament amb la coca de sant Joan, el pollastre o el conill i la coca en recapte. La gent va anar agafant lloc i va sopar tranquil·lament. Al final vam ser 140 assistent; tot un èxit. En acabar, el trío Púrpura ens va oferir una bona estona musical. Les taules es van retirar i qui ho va voler va ballar una bona estona. Les ganes de fe festa i de passar-s’ho bé foren ben clares.










Al final l’aigua va fer acte de presència al poble.

Agrair a la gent del Centre Cultural l’organització de la festa. Molt bona entrada d’estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs