dilluns, 15 de juny de 2015

CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT DE COLLDEJOU 130615
Aquest dissabte ens vam trobar a l’ajuntament de Colldejou per assistir a la formació del nou ajuntament del poble. Primer de tot es va constituir la taula amb la Rosa, el Pere i el Jordi Sierra per part d’ERC i la Marta i el Marc per part de CIU; amb la vara d’alcalde a punt per ser entregada. Després de les votacions dels dos grups presents es va proclamar alcalde Jordi Sierra. Es va prometre el càrrec es va fer una veritable declaració d’intencions per part de les dues representacions. L’Emoció va sobrevolar la sala en tot moment. La presidenta de la taula, la Rosa, va fer entrega de la vara d’Alcalde al Jordi Sierra. A partir d’aquell moment l’ajuntament quedava constituït. Llavors, el ja nou alcalde va fer el seu primer parlament. Aquestes van ser les seves paraules.
Regidores, regidors, senyores, senyors, amigues i amics. Gràcies a tots per acompanyar-nos en aquest dia. Acabem de complir en el mandat democràtic que ens atorga les urnes de constituir  aquest Ajuntament prenent possessió dels càrrecs.
Vull agrair la gran participació el dia de les eleccions,més del 90% de votants. Tots heu fet possible que avui estrenen aquest Ple Municipal. Un Ple amb cares noves, dues dones (la Rosa i la Marta) i dos homes (el Marc i el Pere) i jo que porto com a regidor tres legislatures (12 anys).
Avui també és un dia per acomiadar amb agraïment al Marcel, alcalde de Colldejou durant dotze anys, i els regidors (la Tere, l’Albert i l’Amadeu), que en treballat i en defensat aquest poble. Voldria donar-los les gràcies en nom de tots la feina feta.
Avui, després de dotze anys de regidor, he rebut l’encàrrec de ser l’alcalde de Colldejou. És a dir, el servidor de tots els colldejouencs i colldejouenques, preparat per treballar, ajudar i com no, saber  escoltar amb humilitat .
Espero la col·laboració de tots els regidors per portar a terme el govern d’aquesta Corporació. Les decisions han de ser fruit de l’entesa de tots, pel bé del nostre poble i de la nostra gent , i només així podrem mirar cap el futur.
També espero la col·laboració de totes les entitats del poble (Centre Cultural, Associació de veïns,etc. ) ,treballant colze a colze per fomentar la cultura, les tradicions, la manera de ser de la nostra gent.
Vull recordar que durant la campanya no us van fer cap promesa de gran envergadura, només el compromís de treballar per les necessitats , pel benestar, per la qualitat de vida dels nostres habitants i el nostre entorn. Si aconseguim això voldrà dir que som una mica més feliços ,que és lo que la societat d’avui aspira a ser.
Vull recordar també, a punt d’informació que a finals de juny començaran les obres de remodelació de l’edifici de l’Ajuntament, i després de la festa major d’octubre les obres de la terrassa del casal.
Per acabar, us encoratjo a participar d’aquest projecte que comença avui, i que sigueu exigents amb els vostres drets i també amb els deures com a ciutadans.

Compto amb tots vosaltres.
Moltes gràcies.En acabar, tots plegats vam anar al bar a fer el vermut. Finalment, des de lo Collet desitjar tota la sort del món al nou ajuntament constituït, donar-los una calorosa benvinguda. Igualment, el nostre record i reconeixement per la feina feta per l’anterior consistori, en especial per la feina feta pel Marcel el qual ha estat 12 anys al capdavant del poble. Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs