dilluns, 14 d’octubre del 2013

ESTRENA VÍDEO DE LA VIA CATALANA - ASSAMBLEA NACIONAL DE MONT-ROIG 111013




 Que el dia 11 de setembre de 2013 va ser un dia històric va quedar ben clar però més encara ho va ser per tots aquells que hi vam participar activament. La gent de Mont-roig vinculada a l’Assemblea ens va convidar a l’estrena del Vídeo de la Via Catalana a la sala del Local de Joves K-1. 





 En un primer moment vam estar veient imatges de les diferents Vies que s’havien organitzat a tot el món. Després dues cançons amb imatges impactants de la via es van anar passant d’una punta a l’altra; des del Perthus fins al Sènia. En una tercera part vam poder ser testimonis de la infinitat d’imatges que ens van deixar gegants, grallers, castells, sardanistes i dansaires diversos en diversos trams. Un dels moments realment històrics i que encara ara farà posar la pell de gallina a més d’una i més d’un va ser el discurs que va fer la Carme Forcadell. En el vídeo s’hi recull sencer.



I bé, amb els ulls humitejats, es va acabar el passi. Els membres de l’Assemblea de Mont-roig ens van obsequiar amb un pica-pica ben generós a base de llesquetes de pa amb tomàquet i embotits variats, patates de xurro, olives i tot tipus de beguda.


No ens vam acomiadar sense brindar per un dels dies més bonics i més reeixits de la història. Com ja hem anat dient el poble s’ha mogut. Ara és l’hora que es moguin els nostres representants. Visca Catalunya Lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs