dilluns, 20 de maig del 2024

SANT ISIDRE 180524

 


Amb el cel mig ennuvolat va transcórrer la jornada de Sant Isidre. El dia va començar amb el repic de campanes que anunciava la consegüent missa. A les 12h, Mossèn Carlos inicià la celebració eucarística en honor al patró de la pagesia. L’acte va concloure amb una benedicció dels camps ‘sui generis’ en llatí al portal de l’església, amb la presència del Sant, tot reclamant l’arribada de més aigua per les nostres terres.


 






 

Lentament, la gent, després de fer-la petar una estona a la plaça, va anar tirant cap a l’Hotelet per gaudir del dinar de la gent gran. Primer de tot es van fer les fotos dels participants a fora, a la terrassa del recinte, amb la Mola i el poble de teló de fons.
































Així, a tocar de les 14h, amb la gent a la taula, arribà el torn del dinar, que aquest any va ser fet i servit per Càtering ‘Plat a taula’. Abans de dinar hi va haver uns parlaments de l’Alcalde Marc Barrera congratulant-nos dels vint-i-cinc anys de celebració del dinar de la gent gran. A continuació hi hagué la benedicció de la taula de la mà de Mossèn Carlos. El menú fou el següent: aperitius a taula (torrades de pernil amb pa de coca de tomàquet, taquets de formatge amb fruits secs, fuet, olives i xips), entremès mar i muntanya i el plat principal a escollir (bacallà a la biscaïna o paella tot pelat). De postres pastís de tiramisú i cafès i beguda.












 


A les 17h, amb el dinar paint-se, la festa es va traslladar al Casal, on els ‘Cubata de son’ ens van oferir un ball dividit en dues parts amb temes per a tots els gustos. A la mitja part, de la mà de l’Ajuntament s’oferí xocolata calenta i coca de sucre, a part de vins dolços per refrescar el berenar.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs