diumenge, 12 de juny del 2022

VERMUT DELS GEGANTS A L'ÀREA DE LLEURE 110622



 LA CRÒNICA DE LA JORNADA

Aquest 11 de juny de 2022, a l’àrea de lleure, amb una calorada digna del més de juliol o agost més que de juny, hem gaudit d’un memorable vermut, de la mà del grup “Chicanos”, contractats per l’Ajuntament i gràcies a l’organització de la barra de part del Centre Cultural.

Els preparatius -de fet- ja van començar el passat dimecres. Aquest dia es va baixar tota la part forta de l’acte: cadires, taules, barres i sobretot l’escenari que va ser muntat comptant amb l’ajuda indispensable de la brigada que es va concedir al poble de part del Consell Comarcal. Així que al matí, només ha calgut endollar neveres, omplir-les i muntar taules i cadires a l’esplanada del lleure.

Els “Chicanos” han arribat ben d’hora i és que en tenien per una estona ja que ells mateixos es portaven l’equip de so. Just al davant de l’escenari hem arranjat una mini ‘pista de ball’ apartant les pedres per la ballada de gegants de la mitja part. Quasi a tres quarts d’una els “Chicanos” han començat el concertasso d’estiu, versionant durant dues hores temes de la història del rock. Així, al cel de l’àrea de lleure, han sonat temes de Guns n’ Roses. Led Zeppelin, Tina Turner, Sting o Police; pell de gallina. És un plaer i un privilegi poder tenir aquestes actuacions a casa nostra.

Al mateix temps que començava el concert s’ha obert la taquilla i la barra. De tapes podies triar entre musclos, patates, olives, fuet i coca de recapte i espinacs, mentre que de begudes hi havia vermut, refrescos, birres i aigua. A l’entrada podies adquirir tiquets pel sorteig del pernil de la mitja part, que ha arribat després d’un bon grapat de cançons brutals. Llavors la Iaia, l’Oriola i l’Espantall han agafat tot el protagonisme. Han baixat a la improvisada plaça i gràcies a les gralles i els timbals han dansat una estoneta pels assistents. Ha estat molt ‘xulo’ també veure com els gegants de nou han agafat el protagonisme dos anys després de la pandèmia. No ens podem queixar perquè els nostres elements festius almenys han sortit cada any en el context de la festa major al poble i hem pogut assistir aquest 2021 a les trobades d’Alcover i Vinyols. I ara, ens plau comunicar-vos que tindrem trobada i vindran diverses colles. Aviat acabarem de confirmar les trobades a les que tindrem oportunitat d’assistir si hi ha suficient quòrum. Acabats els balls pertinents, s’ha procedit al sorteig del pernil. L’afortunada ha estat la Cori.

Una estona després els “Chicanos” han començat una segona part apoteòsica del concert que definitivament ens ha arrencat de la cadira per canturrejar i saltar amb aquestes brutals versions. Fins i tot la Iaia s’ha atrevit a baixar a la pista de ball amb el cantant per acomiadar-nos amb el “Higway to hell” d’ACDC, amb un duo de ball i veu únic. Un vis després ara si, els “Chicanos” s’han acomiadat amb un gran gust de boca.

LES FOTOS DE LA JORNADA































Una vegada més agrair la feina feta per tots aquells que han ajudat en el muntatge i organització i a totes ples persones assistents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs