dijous, 24 de juny del 2021

SANT JOAN 230621

 


Ja tenim l’estiu aquí. Una lluna imponent plena ens va acompanyar des del moment de l’encesa de la gala a la zona de l’Adf fins que es va acabar perdent darrere de la serra de Llaberia. 



Quasi 8 hores entre preparar taules i cadires, fer els paraments, tallar les coques, sopar i gaudir amb la revetlla.





A tocar de les 21h la gala va ser encesa. Patíem una mica ja que les pluges matinals podia ser que l’haguessin remullat massa però no; va prendre a l’acte. Les primeres flames il·luminaren la Serra i la Mola i ajudaren a escalfar l’ambient una mica fresquet que havia quedat. A la zona de l’Era, la canalla va obsequiar-nos amb una tirada de coets ben creativa amb esclats i tot tipus de llums. En poc més d’una hora  les flames quasi que s’havien consumit.












Poc abans de les 22h la gent va començar a arribar al frontó. Cadascú tenia assignada la seva taula, de manera que només va quedar seure i xerrar una estoneta aprofitant que era per algunes i alguns el primer acte amb una certa normalitat. Llavors des de l’organització del Centre Cultural es va anar cridant taula per taula per recollir el menjar que s’havia encomanat: pollastre, conill i coca amb recapte.
 Per postres gelat, cafès, licors i coca de sant Joan.













Cedida per l'Aitor des del Casal
Fotos fetes des del Casal per l'Aitor










Arribats a aquest punt, el protagonisme l’agafà el Duo Guateque i les seves cançons. Durant dues hores i mitja ens van oferir els seus temes. I com no podia ser d’una altra manera la gent tenia moltíssimes ganes de ballar. La primera parella en ballar a Colldejou després d’un any de pandèmia foren l’Angelita i el seu home. Llavors es visqueren els millors moments de la vetllada.













Doncs res, energies renovades i a passar un bon estiu! I felicitats a totes les Joanes i Joans.
I una vegada més gràcies a totes i a tots per la col•laboració!



2 comentaris:

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs