dilluns, 3 de maig del 2021

VERMUT DE MAIG AMB THE REINDEERS A COLLDEJOU 030521


A Colldejou hem rebut el mes de maig i la fase final del confinament i l’estat d’alarma amb una jornada festiva al Casal. Després d’uns dies inestables meteorològicament parlant, semblava que aquest matí de diumenge pintava diferent, però no! Ja hi havia l’escenari a punt al frontó però dos rams d’aigua han fet -tot i rumiar la situació- que la ubicació del vermut i el concert acabés traslladant-se a la sala del ball. Taules i cadires amunt doncs i a muntar. Els amics músics dels The Reindeers han donat el vist i plau final a la decisió. 


A tocar de les 13h tot estava a punt per començar. Avui la barra i les tapes les han posat l’Aitor del Bar i els seus companys i família. Així que la gent ha anat ocupant les seves localitats, ells han passat amb carretons per repartir el beure i les patates i olives per anar picant, al temps que els The Reindeers eren presentats pel Ricard. 


També ha agafat la paraula la Pili Cuadrado per presentar-nos una iniciativa solidària Afanoc pels nens que tenen càncer. Qui ho ha volgut ha col•laborat adquirint la gorra solidària per 5 euros. 


I bé, llavors si que el grup de l’Ían, The Reindeers, ha pres definitivament el protagonisme amb la música. Mentre arribaven les tapes a les taules ells han anat repassant temes de blues, country i rock fent-nos gaudir de la jornada.


La primera tapa ha arribat al punt. Era Humus amb xips. Mentrestant, acabaven de coure, coincidint amb el directe, la segona tapa de la tarda: bombes de patata i carn. 








Total que entre pitos i flautes, aplaudiments i ganes de festa i amb el dia consolidant-se a fora superada la pluja, se’ns han fet les tres de la tarda amb bona companyia, bona música i bon menjar.

Us deixem amb un recull de fotos de la gent a la sala! 



















Gràcies per l'organització i gràcies per ser-hi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs