diumenge, 20 de desembre del 2020

XOCOLATADA PER LA MARATÓ DE TV3 A COLLDEJOU 191220


A un quart de cinc de la tarda, poc després de dinar, Mossèn Emilio ha fet el tercer toc que informava de l’inici de la Missa del dia d’avui. 



Mentrestant, a les escoles, l’olla amb la xocolata i la llet ja feia una estona que bullia. Quasi eren les cinc quan hem pujat les dues olles escales i carrer amunt. A la plaça, a tocar del tió, recentment arribat i l’arbre hem muntat la paradeta per servir la xocolata i la coca i al costat la taula per recollir els diners i els donatius. Hi havia un pagament per ració de 5 euros. Allà mateix una caixa habilitada especialment per a l’ocasió admetia donatiu anònims. 



















De la mateixa manera, s’han pogut escriure en llaços vermells els desitjos per al proper any que després han estat penjats a l’arbre de Nadal. Al toc de les 17 hores la música de l’excel•lent disc de la Marató 2020 ha començat a sonar pels altaveus del poble. 19 temes fets amb tot el sentiment per promoure la col•laboració entre la gent per ajudar en la lluita contra la Covid-19. Un virus que per desgràcia  de més lluny o més a prop ja ens està afectant a totes i a tots. Dos talls de coca i un got de xocolata han estat entregats als assistents que s’han anat repartint per tota la plaça. Ha anat molt bé poder-se recolzar a la barana de davant de l’església. 













Amb el dia esllanguint-se han arribat els darrers berenadors àvids de provar la xocolata que han preparat la Madalena, la Maria del Carme i la Xell, i que no és per dir-ho ha quedat boníssima! L’encesa dels llums del poble i la cançó de moda del disc de la Marató aquests dies ‘Serem més forts’ ha posat el punt i final a la jornada.


En total ens plau de comunicar-vos que s’han recaptat 413,60 euros que seran ingressats com cada any al compte de la Marató. 


Agrair l’assistència a tothom, així com l’organització i col•laboració del Centre Cultural i l’Ajuntament de Colldejou.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs