dilluns, 4 de juny del 2018

SOPAR GROC A L’ARBOCET 010618


El bonic llogarret de l’Arbocet es va vestir de gala per acollir, gràcies a l’organització del CDR Mestral un sopar groc per recaptar diners pels Col•lectiu d’advocades i advocats de Reus i per la Caixa de solidaritat. A la plaça de l’Euterpe més de cent persones, entre les quals hi havia una bona representació de Colldejou i pobles del voltant com Vilanova o Mont-roig, s’hi vam congregar per gaudir-ne, en una vesprada molt especial. Va valdre la pena arribar d’hora i prendre una cerveseta Moritz de casa nostra ben fresqueta mentre observaves al detall totes les guirlandes, llaços, urnes, domassos o flors que el CDR va posar, ja no només a la plaça sinó al llarg del poble. Darrere de la barra fotografies dels líders catalans ens feien recordar que havíem vingut per ells. A la taula tot detall era en groc per tenir-los ben presents, des de les estovalles, als tovallons o la llimona.







I bé, a les 21h es va procedir al sopar preparat a les mil meravelles. De primer vam tenir un pack de tapes de benvinguda entre les que hi havia tartaletes, foie i pure de carabassó, a part d’olives, patates i formatge. Per beure, ampolles amb les cares dels presos polítics i cervesa a dojo. El plat principal era un guisat de mandonguilles, cananes, gambetes i verduretes estofades. Pastís de mascarpone i de poma de postres.







En acabar, passada una estona prudencial, l’acordionista Guillem Anguera ens va tocar un munt de cançons catalanes i de sempre. I amb la matinada imposant-se, la música enllaunada va prendre el protagonisme fins a l’hora de recollir.




Una gran iniciativa! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs