dimarts, 31 de gener de 2017

CLOTXADA EN FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3 290117

Aquest darrer cap de setmana de gener a Colldejou, amb un esplèndid temps, tot i que d’hivern, hem celebrat la festa de la clotxa. El Centre Cultural ha organitzat aquest dinar, els beneficis del qual seran destinats a la Marató del 2016. En concret ens congratulem d’haver recollit 1356 euros. És una bona quantitat per ajudar en la lluita contra l’ictus.
Ben aviat, hem anat preparant els quatre focs perquè estiguessin a punt les brases a l’hora de dinar. Lentament, hem cuit les tomaques, les cebes i els alls; ben escalivats. Hem tallat els pans i hem organitzat els plats amb les llangonisses i l’arengada mentre el solet ha anat animant la matinal!
Al punt de les 13h ja estava tot enllestit. Així que hem obert l’accés perquè la gent anés agafant les racions. A l’entrada es venien tires per la rifa d’un pernil i dos obsequis més.
Al seu gust, cadascú s’ha cuit la llangonissa i l’arengada. Mentrestant, les taules lluïen ben parades. Poc a poc, amb el menjar a punt, la gent ha anat prenent posicions; un èxit de convocatòria amb quasi 180 persones. Hi havia gana, així que hem destapat els ingredients i hem muntat la clotxa; seguint el ritual que feien els nostres avis. De postres taronges, cafès i licors. Els sortejos del pernil i diversos presents, amb la canalla de mans innocents, ha anat animant l’espera. Després d’una mini sobretaula, la gent s’ha bolcat en la recollida de taules i cadires. Animats pel grup de ball Bàsic, i després d’ensenyar-nos uns passos essencials, ha sonat la música i ens hem posat a ballar sense vergonya. Ha estat tot un espectacle i és que s’han atrevit amb tot tipus de ritmes. La festa s’ha acabat de nit ja! Un dia ben complert! Agrair la col•laboració de totes aquelles persones que han participat d’aquesta bonica diada d’alguna manera o altra. Que per molts anys puguem seguir fent aquesta diada!

GALERIA D'IMATGES ..........................................


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs