dimecres, 10 d’agost del 2016

TROBADA DE MONT-ROIG DEL CAMP CARRER D’AMUNT 070816

El carrer d’Amunt de Mont-roig ens va acollir en una nova trobada amb els Pitots com a grans amfitrions. A les 18h la plantada agafà lentament embranzida al mateix carrer. Les colles que vingueren a la població del Baix Camp foren les següents: Falset, Borges Blanques, Móra d’Ebre, Villalonga, Vinyols, Bernicarló, Colldejou, Horta de Sant Joan, Alcover, Mont-roig i Pitots de Mont-roig. A dos quarts de vuit arrencà la festa, amb un llarg recorregut des de la part alta del poble fins al camp de futbol. El primer retrobament amb el públic el vam tenir al llarg de tot el carrer Mare de Déu de Roca, on la gent a banda i banda, esperava els gegants pacientment. Lentament vam anar descendint passant per la plaça Miramar. Just davant del pavelló, el gruix de la gentada participant de la Fira La Cullerada, rondava per aquesta zona, mentre gaudia de les paradetes, prenia alguna cosa o simplement passejava. 








Amb els gegants arribant a la zona i tirant cap al camp de futbol, la gent va seguir les figures fins al camp de futbol. Arribàvem així a l’hora de les presentacions de les colles i els seus gegants. Llavors, sobre la mateixa sorra, cada colla va oferir-nos una dansa concreta ballant al so de la seva cançó. El gran moment arribà amb el contorsionisme preciosista dels Pitots. I per tancar la vesprada, una posta de sol impressionant i un ball conjunt entre tots els participants, els quals van rebre de mans de la regidora un obsequi de la Diada. En acabar, en un dels laterals del camp, van berenar o sopar plegats pa amb tomàquet i embotits amb síndria i cafès de postres. La nit la vam tancar donant una volteta per la Fira, rematant el dia amb uns xurrets amb sucre de repostres.



Per molts anys Pitots que puguem seguir el vostre ritme i és que ja són 31 anys amb la vostra companyia i la vostra simpatia. Felicitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs