dilluns, 19 d’octubre del 2015

FESTA MAJOR DE SANT RAFEL 16-181015




El final de la collita de  l’avellana –enguany força desastrosa-, l’arribada de la tardor i la manca de rovellons encara ha marcat la festa major de sant Rafel. Amb un temps una mica inestable, sense pluja però, hem participat dels diferents actes programats. 

El divendres amb el ja tradicional sopar al Casal amb pa amb tomàquet, coca de recapte i coca de sucre de postres. Com sempre el Bingo fa que la il·lusió per arreplegar uns dinerets sigui ben present. Enguany es va donar un fet únic que mai havia passat. El Joan de ca l’Escoda va fer una línia i un bingo amb la mateixa butlleta. Felicitats! 

El dissabte de sant Rafel ha vingut marcat per la missa celebrada en honor al sant i la posterior processó pels carrers del poble. En acabar el ball vermut a la sala del ball va amenitzar un migdia típic de ser acabat a les cases de les mares, àvies, tietes... per menjar plegats amb la família un bon dinar de festa major. Al vespre de nou hi va haver un ball de tarda que va tornar a deixar petita la sala. Fins ben entrada la matinada els més valents van deixar-se portar per la música enllaunada. 

L’endemà la canalla va prendre el protagonisme xalant amb els inflables. Hi va haver un moment de pànic quan va marxar la llum i els inflables van desinflar-se en un segon. Els nens van fugir espantats de l’atracció. Passat el pànic inicial, tot va tornar a la normalitat. Al vespre la màgia va agafar el protagonisme de la festa, amb uns números que van deixar bocabadats a més d’un.

 RECULL DE FOTOS 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs