dimarts, 14 d’abril de 2015

FESTA DE LA CLOTXA I REUNIO DE LA COLLA DE GRALLERS I GEGANTS 120415
CLOTXA 2015

Aquest passat diumenge, Colldejou, gràcies el Centre Cultural, va celebrar la festa de la clotxa, en un dia radiant. 

Ben d’hora els focs van anar preparant-se al frontó. Calia tenir unes bones brases per escalivar el tomàquet, la ceba i ells alls. Més a tocar del migdia els mateixos quatre punts de foc van servir als assistents per coure’s al gust l’arengada i la llangonissa i torrar-se una mica el pa. Així va ser; a tocar de les dues es van començar a recollir els tiquets i es van repartir els migs pans de mig, una arengada, una llangonissa, un tomàquet, una ceba i alls. Amb els ingredients a punt, els més de 140 assistents van pujar a la sala del ball on agafar lloc per acabar de muntar la clotxa. El toc final a aquesta menja sempre el dóna un bon raig d’oli de la temporada. Per rematar-ho taronges, cafès i copes per a tothom. I a fer-la petar una estoneta mentre paíem el dinar.

REUNIÓ DE LA COLLA DE GRALLERS I GEGANTERS DE LA MOLA

Els membres de la colla ens vam reunir a la sala de ball amb la cap de colla Maria del Carme per fer una miqueta de balanç de la temporada anterior. Malgrat els temps de crisi que corren, la colla ha aconseguit al voltant d’uns 600 euros, dels que una part ha servir per l'assegurança i els bancs.  De cara a la nova temporada, que és a punt de començar, caldrà anar confirmant les sortides a les que anirem i és que com més va les colles més tarden a comunicar-ho (s’anirà informant). Es segur que la temporada l’estrenarem el proper dia 02 de maig a Porrera. L’onze de Juliol farem el sopar dels gegants al poble i la nostra trobada queda fixada pel dia 01 d’agost. Finalment, el dia 03 d'Octubre tornarem a Almoster en la seva trobada. 


Us animem a fer-vos de la colla de Colldejou i a gaudir de la Iaia, l’Oriola, l’Espantall, la Fumada i el Fumat. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs