dilluns, 20 d’octubre del 2014

Festa major de sant Rafel 17-191014


Aquest passat cap de setmana hem gaudit amb la festa major de sant Rafel.


Divendres amb el sopar popular organitzat a la sala del ball. De menú pa amb tomàquet variat i coca amb recapte. De postres excepcional coca de sucre i cafès per a tothom. Amb la sala ben plena es van iniciar les tongades del bingo. Hi va haver línies i bingos ben repartits. Amb la matinada entrada dj Marilís va prendre el protagonisme de la nit fent-nos ballar quasi fins fer-se de dia. Com sempre el millor poder retrobar-te amb els amics i intentar arreglar el món.

Dissabte, sota un dia excepcional, vam assistir al migdia a la missa i processó en honor a sant Rafel pels carrers del poble, amb un una calor més dina del juliol que de l’octubre. Abans de dinar, l’orquestra Charlotte ens va oferir un ball de migdia al casal; com sempre la gent tenia moltes ganes de ballar. Al vespre, el mateix conjunt ens van oferir el ball de tarda i una sessió de música enllaunada. Entremig un espectacle de ball va fer les delícies dels assitents.


Diumenge es va dedicar el matí a la mainada, mentre que a la tarda, per tancar la festa major, vam poder presenciar el Sopar dels idiotes al teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs