Com ja va sent
tradició al poble la Colla de Grallers i Gegants de la Mola vam organitzar el
sopar dels Gegants.
Des de mig matí, a
les escoles la Teresita, la Maria del Carme, la Pili, la Madalena i la Xell es
van posar mans a l’obra amb el segon plat del sopar: pollastre amb llagostins.
En total van ser fins a vuit cassoles. Van plegar quasi a tocar de l’hora de
sopar. El cert és que el resultat paga la pena. En qualsevol cas: felicitats
cuineres.
A mitja tarda vam
quedar al casal per anar muntant i parant les taules amb les corresponents
cadires. A més vam muntar el nou equip de so per poder gaudir d’unes millors
prestacions musicals. Uns altres voluntaris van prepara les amanides amb l’enciam,
les tomaques i la ceba.
Ben puntual, la
gent va anar arribant al casal. Hi havia gana. De primer les amanides amb
xoriço i de segon el pollastre amb llagostins. De postres gelat, cafès i
licors.
Així vam arribar a
la segona part de la vetllada: el passi resum de Colldejou 2013. El tram final
va incloure fotos de les trobades de gegants celebrades el mateix any.
Finalment, la nit
la vam tancar entre tangos, ball i karaokes variats alguns més reeixits que els
altres. La qüestió era passar-ho bé, i dono fe que ens ho vam passar ben bé. En
total vam ser més d’una setentena de persones. Gràcies!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada