dimarts, 5 de novembre de 2013

PONT DE TOTS SANTS 2013

Amb un temps encara poc normalitzat per l'època en la que estem -fa massa bo encara- la gent de Colldejou va celebrar la Festa de la Castanyada al poble. Un bon sopar junt amb castanyes i panellets, un bon licoret i si pot ser un bon foc són els ingredients imprescindibles d'una bona castanyada.

Per Tot Sants a part de dedicar uns instants a recordar els que ja no hi són, és cita quasi obligada anar al cementiri i arranjar una mica els nínxols i els monuments fets als difunts. Colldejou no n'és una excepció.




En un dia radiant, vam anar cap al Colmado de Colldejou. Va ser un dia especial ja que la Montse i el Jordi ens van oferir les primeres fornades oficials de pa. Després d’una pila d’anys el forner Lluís que pujava el pa a Colldejou des de Vandellòs es jubila. Llavors clar el poble es quedava sense pa. En una excel·lent decisió s’ha optat per comprar un forn per a la botiga i que allà mateix es vengui pa. Però no només es venen barres de pa i baguettes i rústiques, sinó que també es ven pa rodó tallat, croissants i ensiamades. En l’estrena vam voler ser-ne testimonis a la botigueta. En gaudirem!




 & Recordar l'horari hivernal de la botiga:
Matins 11-13 i Tardes 18-20

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs