dilluns, 7 de maig del 2012

TROBADA DE GEGANTS DE PORRERA 050512

Amb aquesta trobada la Colla de Colldejou ha donat el tret de sortida a les trobades 2012.













Ens vam anar trobant a la plaça carretera a tocar de les 16 hores. Com és habitual a Porrera per la trobada, després de dinar va caure un xàfec però que no va afectar el cercavila.

Enguany la Colla de Porrera fa 20 anys de la seva creació, així que Lo Molló i la Garrantxa, així com tots els membres de la colla estan de celebració. Per molts anys i felicitats.
A tocar de les 17 hores vam sortir de la plaça per passar en primer terme pel Pont Vell. Allà mateix ens vam fer una foto amb la Iaia, l'Oriola, l'Espantall i tota la troupe de la colla. Feia un solet agradable. A partir d'allà els carrers es comencen a fer drets de i el cert és que tot s'alenteix una mica ja que sobretot els geganters han de fer un sobreesforç per remuntar les costes. Acabes arribant a la plaça de l'església, on els gegants i els geganters reposen una estoneta. La plaça queda plena! Des d'allà es va descendint fins a la part baixa del poble, per tornar arran de riu. Finalment les colles acaben a la plaça de Catalunya i després de fer un ball individual ens obsequien amb una ballada final general.
El berenar-sopar el van fer a la pista poliesportiva: pa amb tomàquet i embotit, i com no un bon vi de Porrera.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs