dilluns, 6 de febrer del 2012

REUNIONS: AVA I CENTRE CULTURAL




Comença el nou any i les diferents institucions/organitzacions del poble es van reunint per veure com encarem el 2012. Evidentment les retallades en general faran s'hagi de fer un replantejament a l'hora d'organitzar els diferents actes que es fan al poble.  I és que les subvencions a nivell cultural costen molt d'arribar.
Per una part en la reunió de l'AVA es va parlar de com es plantejarien el Sant Joan i les Festes Majors de Sant Llorenç i Sant Rafel. Mentrestant en la Reunió del Centre Cultural es va analitzar la situació de les seccions: Bitlles (l'equip seguirà anant a les tirades de Bitlles i s'organitzarà la tirada anual al poble ), Gegants (s'anira a unes trobades per determinar i es farà a l'agost la trobada al poble) i Revista (un número nou trimestralment) així com del programa de festes.
Aquests són els actes que es un muntaran aquest 2012 ja sigui conjuntament o per separat (quan hi hagi la reunió general amb l'ajuntament s'acabarà de concretar tot):

11/02 Carnaval (AVA i CCultural)
22/04 Sant Jordi (CCultural)
23/06 Sant Joan (AVA i CCultural)
09/1408 Festa Major de Sant Llorenç (AVA)
19/2110  Festa Major de Sant Rafel (AVA)


Una vegada més donar les gràcies a totes aquelles persones que amb el seu esforç fan que el poble es mantingui ben dinàmic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs