FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ I PUJADA A LA MOLA AMB ULLS DE DRON

dimecres, 3 de desembre de 2014

XERRADA SOBRE MEDICAMENTS I FARMÀCIA 291114XERRADA SOBRE MEDICAMENTS I FARMÀCIA 291114
La farmacèutica Rosa Olivé ens va fer una xerrada aquest dissabte a l’ajuntament vell sobre els medicaments i quin ús n’hem de fer. Era una xerrada destinada a la gent gran però el cert és que tots els que hi vam assistir en vam aprendre.
Va començar la sessió passant-nos una mini enquesta per veure quins eren els nostres hàbits amb els medicament, en relació a com i quan els prenem. Després, acompanyant-ho de diapositives il·lustratives, va anar desgranant els secrets d’aquest món no sempre fàcil. Els temes més incisius foren la no diferenciació dels medicaments genèrics i els normals i l’administració de les dosis i els productes. A grans trets, va afirmar que els genèrics i els de marca avui són iguals. Els medicaments s’han de prendre amb aigua i en d’anar amb molt de compte a l’hora d’auto medicar-nos i a aplicar els tractaments quan toquen. Així mateix va quedar ben clar que s’ha d’anar amb molt de compte en comprar els medicaments per internet; són menys fiables.
Per tancar la sessió, de nou va tornar a repartir unes altres mini enquestes en les que va comprovar si havíem après alguna cosa amb les explicacions que ella havia dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs

ELS GEGANTS DE COLLDEJOU A TV3

L'ESPANTALL SURT A TV3

http://www.tv3.cat/videos/4240830/Telenoticies-Migdia-12092012

PODCAST DE LA SER ON ES PARLA DEL REFERÈNDUM DE COLLDEJOU

PRESENTACIÓ DE SANT JORDI 2013