dilluns, 15 de desembre del 2014

ESCUDELLADA PER LA MARATÓ DE TV3 141214



Ni la boira, ni la pluja fina, ni la manca de llum durant gran part del dia van espatllar una gran jornada al nostre poble. Gràcies al Centre Cultural i la col·laboració de membres de l’Associació de Dones es va poder organitzar un any més l’Escudellada popular per recaptar diners per la Marató. En dies com ahir amb mal temps s’agraeix una menja calentona com aquesta.







Ja el dissabte les escoles van fer bullir l’olla per preparar el brou. El diumenge al matí van acabar d’afegir-hi la verdura i la carn. Mentrestant al frontó calia tenir a punt els focs per poder coure la carn i les taules ben parades.



A les dues del migdia la gent va anar arribant. Llavors es va pujar la super olla des de baix fins a dalt de sala del ball, on vam dinar plegats. De primer la impressionant escudella calentona amb pilotes i verduretets; podent repetir el que es volgués. I de segon carn a la brasa: tenies un tall de llangonissa i cansalada. I per si t’havies quedat amb gana mandarines, pastissets, cafès i licors per a tothom. I tot pel preu de 10 euros i destinats a una bona causa: recaptar diners per la Marató de tv3, enguany dedicada a les malalties del cor. Ahir a la nit, a la matinada, ja havien recaptat quasi nou milions d’euros. 








En casos com aquest una vegada més es demostra la solidaritat de les catalanes i els catalans.


Al Colldejou al final s’han recaptat 740 euros. Una gran aportació a una gran iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs