dissabte, 16 d’agost del 2014

FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ 2014

Des de la Revista Lo Collet volem agrair a totes i a tots els que heu fet possible la festa major de sant Llorenç 2014; especialment, a l'AVA, el Centre Cultural i l'Ajuntament. I també el nostre reconeixement a les colldejouenques i colldejouencs i altra gent vinculada al poble que hi heu participat. Sense tots vosaltres res tindria sentit. Visca sant Llorenç!


Des de la Revista i el Centre Cultural ens en sentim especialment partíceps ja que hem organitzat diversos actes amb una bona participació. Des de la trobada de gegants del passat dia 02 (secció gegants), la xerrada d'Òmnium, la presentació del llibre de la Judit Robert, la foto amb tota la gent que ho va voler a la baixada de la pista i sobretot l’encesa de l’Estelada de llum. Un somni que s’ha fet realitat al nostre petit poblet en el camí cap a l’assoliment de la independència de Catalunya. Ara només queda la secció de bitlles que organitzarà la tirada anual la darrera setmana del mes d’agost. Un seguit d’actes que ens mostren el nostre compromís amb la cultura, les tradicions i la llengua catalana.





Aquest ha estat el programa de les festes 2014.


El Collage de la Festa Major



Pots consultar-ne una crònica més precisa a: Iblama blog. On s’hi adjunten fotos dels diversos actes.

Pel record també queda l'ascensió fins a Llaberia i la Miranda. Un gran dia! Al final tot i el mal temps vam aconseguir hissar l'estelada a la Miranda!


I res... amb gran recança la festa ja ha passa. Fins l'any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs