FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ I PUJADA A LA MOLA AMB ULLS DE DRON

dilluns, 4 d’agost de 2014

EQUADOR DE LES TROBADES DE GEGANTS DE LA COLLA DE GRALLERS I GEGANTS DE LA MOLA


Aquest passat mes de juliol la colla de Colldejou va iniciar el curs de trobades geganteres participant en tres trobades en les nostres contrades.

L’estrena la vam fer a Tarragona col·laborant en l’acte organitzat per l’ANC. Les estelades i els crits reivindicatoris van ser la tònica habitual del certàmen.Posteriorment, assistírem a la convocatòria que es va fer al Barri del Mig de Mont-roig.


Finalment, vam poder gaudir d’una ben treballada trobada a Tivissa, en un tomb interminable pels seus bonics carrers ben compensat amb una fideuà final que no va deixar indiferent a ningú.


Les fotos d’aquestes tres primeres trobades són gentilesa de l’Enric Muntané.

Així hem donat pas a l’agost. Primer de tot amb la trobada a casa a nostra a Colldejou. Al final el temps ens va permetre donar un nou format a la convocatòria, canviant les giragonses pels carrers del poble per una ballada individual a la plaça primer i una ballada final en segon lloc. Com sempre els matons de cal Marcel van ser et tret distintiu de la vesprada.


-informació detallada a: Iblama blog Colldejou

I amb la trobada de Mont-roig del barri dels sis carrers en el context de la Fira del poble, arribem a l’equador de trobades de la colla.-informació detallada a: Iblama blog barri dalt


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs

ELS GEGANTS DE COLLDEJOU A TV3

L'ESPANTALL SURT A TV3

http://www.tv3.cat/videos/4240830/Telenoticies-Migdia-12092012

PODCAST DE LA SER ON ES PARLA DEL REFERÈNDUM DE COLLDEJOU

PRESENTACIÓ DE SANT JORDI 2013