dilluns, 18 de febrer del 2019

MANIFESTACIÓ A BARCELONA. LEMA: ‘L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE’ 160219


Dissabte, hem anat a Barcelona una bona representació de Colldejou, amb bus i cotxes particulars. La manifestació ha coincidint amb l’inici de l’injust judici contra els membres de la Generalitat empresonats. Des de Reus hem sortit fins a 10 busos per reclamar diverses coses.



Primera, l’alliberament immediat dels presos polítics. Segona, l’injust i irregular processament pel qual estan a la presó. Tercera, l’absolució sense més. I quarta, que auto determinar-se no és cap delicte. A part de molts altres lemes i consignes.











El tram des de la plaça Espanya a la plaça Universitat i més enllà ha estat un clam. La Guàrdia Urbana diu que hi va haver 200.000 assistents i l’organització 500.000. En qualsevol cas, una gentada.









Record constant per la pobra gent que roman presa i resta a l’exili. Està clar que malgrat tot l’independentisme segueix ferm. Agrair la participació dels Comuns. A veure si ja per sempre anem agafats de la mà en el camí. Un goig doblement enorme veure el col•lectiu Àvies i Avis de Reus a la manifestació. Ja de nit, les llumetes dels mòbils van donar un toc místic a la trobada!




Hi serem les vegades que calgui!

++++Fotos cedides per Madalena, Espantall i Iblama

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs