dimecres, 28 de febrer del 2018

FESTA DE L’ARBRE I REUNIÓ DE L’ADF 250218


Vent però bon sol. Ens hem trobat a l’àrea de lleure per compartir una bona matinal. Hem encès el foc per tenir un bon braseral i escalfar-nos una miqueta. Ha anat la mar de bé. I a preparar l’esmorzar; a coure la llangonissa, la cansalada i l’arengada ah, i el pa ben torrat. Cap a la taula a sucar el pa amb tomaca i all, bon raig d’oli, grapadet de sal i a la feina. Per beure vi, cervesa, coles i aigües. A mesura que avançava el matí hem hagut d’anar buscant el sol ja que a l’estar quiets el fred apretava. En qualsevol cas, una bona estona per fer petar la xerrada amb gent que domina el món forestal i agrícola i aprendre d’ells.






Després de recollir hem anat cap al bar per fer la Junta de l’Adf. Notar amb preocupació la massiva extensió pel terme de la processonària als nostres boscos. La llàstima és que amb la massa arbòria que hi ha, no hi hagi un millor aprofitament de la mateixa, especialment de la biomassa que se n’obté, que podria servir per escalfar o com ajut com a substrat natural de terres cultivats en agricultura ecològica.


Qui vulgui fer-se un carnet conforme es pertany a l’entitat voluntària de l’ADF s’ha de presentar una foto format carnet i una fotocòpia del dni i entregar-ho al Jesús. Com moltes entitats constatar que hi ha la gent implicada de sempre i que seria interessant que hi hagués saba nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs