FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ I PUJADA A LA MOLA AMB ULLS DE DRON

diumenge, 1 de novembre de 2015

CASTANYADA SOLIDÀRIA I TOTS SANTS A COLLDEJOU
CASTANYADA SOLIDÀRIA 311015
L’ajuntament de Colldejou va organitzar la festa de la Castanyada 2015. Passats dos quarts de deu de la nit, els focs ja eren a punt. Cadascú es va organitzar com va voler. La major part dels assistents, unes cent quaranta persones, van optar per preparar alguna menja a la brasa. Així llagonissa i carn variada, junt amb pa torrat foren corrents. A la taula l’organització hi va posar el beure i les castanyes. A la part final del sopar precisament castanyes torrades i crues, tot tipus de panellets i moniatos. Qui ho va voler també va portar coca i altres postres com codonyat, fruits secs i diferents tipus de licors dolços. 
I per tancar la vetllada un bingo solidari que va repartir la sort essencialment a la filera de l’esquerra de la sala; tots els premis van caure allà. La gran notícia però va estar en la recaptació. En total es van aconseguir 728 euros que seran destinats als Refugiats, en una iniciativa molt lloable.
Qui ho va voler va poder tancar la nit al bar, el qual va ser engalanat i preparat per a l’ocasió.


TOT SANTS 311115
En un dia una mica rúfol, a l’espera de la llevantada que s’espera per demà dilluns, la gent ha anat fent acte de presència al cementiri del poble. Qui més qui menys aquests dies s’hi ha acostat per recordar els familiars i amics que ja no hi són. Tot tipus de flors han engalanat les tombes.
 

Per tots aquells que un dia vam estimar i ja no hi són el nostre reconeixement i record més sentit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs

ELS GEGANTS DE COLLDEJOU A TV3

L'ESPANTALL SURT A TV3

http://www.tv3.cat/videos/4240830/Telenoticies-Migdia-12092012

PODCAST DE LA SER ON ES PARLA DEL REFERÈNDUM DE COLLDEJOU

PRESENTACIÓ DE SANT JORDI 2013